Aankoop-en verkoopbemiddeling

Marco Van Sabben en zijn team werken als taxateur, makelaar en rentmeester in Zeeland. Het werkgebied strekt zich uit over Zuid-Beveland, Noord-Beveland, Walcheren, Tholen, Zeeuws-Vlaanderen & Schouwen-Duiveland. Wij zijn uw makelaar gevestigd in Driewegen, Borsele.

Onze kerntaak is de aankoop- en verkoopbemiddeling van bijzonder onroerend goed in landelijk gebied zoals boerderijen, woonboerderijen, landbouwgrond, land- en/of agrarische rechten en agrarische bedrijven.

 

Wij zijn uw partner als het gaat om deskundig advies over wonen in het hogere segment, gebiedsontwikkeling en uiteenlopende grondzaken in het landelijke of stedelijke gebied, zoals grondverwerving, onteigening, planschade ruilverkaveling en/of bijvoorbeeld erfpacht. Onze beëdigde rentmeester en gecertificeerde makelaar en taxateur  garanderen een zorgvuldige aanpak van uw vraag.

 

Daarnaast leggen wij ons toe op het rentmeesterschap. Dit aan de hand van het volledige beheer van uw objecten. Via onze online beheer omgeving heeft u 24/24 en 7/7 inzicht in uw gegevens via een beveiligde online omgeving. Meer informatie hierover verkrijgt u tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze medewerk(st)ers.